Home slide 1 1550x650
Home slide 2
Home slide 3
Home slide 5
you never drink alone

Earth concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus één van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van ruim € 836.828 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

plus icon

Earth rider actie

Meer dan 100 artiesten wijzen de zalen, festivals en party-organisatoren  op het feit dat ze op een eenvoudige manier kunnen bijdragen aan de oplossing voor het wereldwijde waterprobleem. Dit doen zij eenvoudig weg door EARTH Water in hun hospitaltiy rider (wensenlijst) op te nemen. EARTH Water staat 100% van de nettowinst af aan waterprojecten in Azië en Afrika en op deze manier wordt dit bericht door de artiesten gedeeld.

plus icon

Earth nieuws

 • 30 mrt
  Mark Rutte drinkt EARTH Water in China
  Mark Rutte drinkt EARTH Water in China plus icon
 • 12 mrt
  Win kaarten voor de nieuwe Sergio Herman film!
  Win kaarten voor de nieuwe Sergio Herman film! plus icon
 • 12 mrt
  Nieuwe collega's!
  Nieuwe collega's! plus icon
 • 24 feb
  Even voorstellen: Navarone
  Even voorstellen: Navarone plus icon