Nieuws

 • 30 mrt Mark Rutte drinkt EARTH Water in China

  Mark Rutte drinkt EARTH Water in China

  Op de handelsmissie in China werd EARTH Water geschonken. Henk was daarbij aanwezig en heeft bewijsmateriaal verzameld, niet zomaar materiaal, hij is zelfs op de foto geweest met onze eigen minister-president Mark Rutte!

 • 12 mrt Win kaarten voor de nieuwe Sergio Herman film!

  Win kaarten voor de nieuwe Sergio Herman film!

  Na een blinde test heeft Sergio voor EARTH Water gekozen. Zowel voor Oud Sluis en The Jane hebben wij dan ook een speciale fles ontwikkeld. Vanaf donderdag 12 maart is zijn nieuwe film 'Fucking Perfect' te zien in de Nederlandse bioscopen, wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken hierop? Stuur dan een mail naar: winnen@earthwater.nl.

 • 12 mrt Nieuwe collega's!

  Nieuwe collega's!

  Onze nieuwste aanwinsten zijn Anniek van Bergeijk en Ron Vermeulen. Anniek is de nieuwe accountmanager voor de regio Noord-Holland en is sinds vorige week op pad om de huidige klanten te leren kennen. Mocht u het leuk vinden om persoonlijk kennis te maken met Anniek, dan kunt u haar mailen voor een afspraak via: anniek@earthwater.nl

  Ron Vermeulen is Horeca consultant en onder andere bekend als founder van Food Market een gastronomische website. Ron is fan van EARTH Water vanaf het eerste uur. Toen wij vroegen of hij in zijn netwerk als ambassadeur op zou willen treden zei hij volmondig ja. In deze hoedanigheid zal Ron als gewoonlijk veel gastronomische events blijven bezoeken en is hij aanspreekpunt voor mensen met vragen over EARTH Water. Ron is te bereiken via: ron@earthwater.nl.

 • 24 feb Even voorstellen: Navarone

  Even voorstellen: Navarone

  EARTH Water werkt samen met veel ambassadeurs, die allemaal hun reden hebben om EARTH water in hun rider (wensenlijst voor een optreden) op te nemen. Kortgeleden spraken we met Navarone, een van de meest veelbelovende bands van ons land. Klik hier en lees het volledige interview!

  plus icon
 • 17 feb Bezoek aan project in Kameroen

  Bezoek aan project in Kameroen

  Ondertussen zijn Patrick, Henk, Roog, Ferri en de mannen van LiveBuild veilig aankomen in Kameroen en is de reis in volle gang. Ze zijn naar Afrika afgereisd om het CHIP waterproject te bezoeken! Binnenkort meer nieuws over deze inspirerende trip. Lees hier alvast welk project er bezocht wordt.

 • 11 feb 5 minutes with Made In June

  5 minutes with Made In June

  Onze ambassadrice Made In June sprak tijdens haar Asia tour met Drinksomewhere.com. De DJ/Producer heeft ondertussen 2 hits uitgebracht en verovert vanuit haar studio in Nederland de hele wereld! En wij vinden het natuurlijk enorm leuk om te lezen dat zij het liefst EARTH Water drinkt.

  Lees het volledige interview HIER.

 • 6 feb €700.000 aan donaties in zicht

  €700.000 aan donaties in zicht

  2015 is mooi begonnen! Zoals iedereen die onze site de afgelopen tijd heeft bezocht kon zien staat onze donatiestand op dit moment op €692.043. Dit betekent dat wij de mijlpaal van €700.000 binnen afzienbare tijd gaan bereiken! Lees hier meer over onze projecten!

 • 4 feb Even voorstellen: Emma en Randy

  Even voorstellen: Emma en Randy

  Per 1 februari hebben wij ons team uitgebreid met Emma Thomason en Randy van Velde. Eerstgenoemde gaat de komende 4 maanden bij ons op de marketing afdeling werken aan haar scriptie. Randy is onze nieuwe accountmanager voor de regio Noord-Oost Nederland. De komende periode staat in het teken van het leren kennen van de huidige klanten, dus vindt u het leuk om binnenkort kennis te maken of af te spreken met Randy, stuur hem dan een E-mail via randy@earthwater.nl!

 • 19 jan Eurosonic Noorderslag groot succes voor EARTH Water

  Eurosonic Noorderslag groot succes voor EARTH Water

  Afgelopen week was EARTH Water goed vertegenwoordigt tijdens Eurosonic Noorderslag, het grootste event gericht op popmuziek in Europa. Niet alleen alle artiesten, bezoekers en crew dronken EARTH Water, ook hebben wij een mooie bijdrage geleverd aan 2 nieuwe tradities: het Noorderslag-artiesten diner en groepsfoto!

  plus icon
 • 23 dec Donatie Taste loterij: €5000

  Donatie Taste loterij: €5000

  Tijdens A Taste of Christmas hebben wij maar liefst €2500 opgehaald voor het CHIP project van Live Build in Kameroen! Via deze weg willen we iedereen die prijzen beschikbaar heeft gesteld en een lot heeft gekocht nogmaals enorm bedanken!

  plus icon
 • 8 dec EARTH Kerstkaarten - Water & Wine fotoshoot

  EARTH Kerstkaarten - Water & Wine fotoshoot

  Tijdens Water & Wine zijn er fantastische foto's gemaakt!

  Heb jij ook zo mooi geposeerd deze avond? Dan zal je je kaarten deze week ontvangen!

 • 8 dec EARTH Concepts op Taste of Christmas

  EARTH Concepts op Taste of Christmas

  Wij staan zelf tijdens Taste of Christmas met Top 3 barista/latte-art kampioen Nick Pruis die vanuit de Volkswagen Baristabus de heerlijkste kopjes EARTH Coffee voor u maakt!

  Onze producten zijn ook te koop op de stand en verder zorgen wij iedere avond voor de muzikale omlijsting met o.a Roog, Mike Scot, Michel de Hey, Randy van Velde, Alex Pi, Chocolate Brown en meer...

  Kaarten voor Taste? Met onze kortingscode ontvangt u 2 kaarten voor maar €15,- ipv. €20,00 

  Klik hier voor kaarten!

  EARTH Kortingscode: DNK2142

  plus icon
 • 8 dec Taste of Christmas loterij!

  Taste of Christmas loterij!

  Voor de 2e keer organiseren wij samen met Taste een loterij tijdens Taste of Christmas 12, 13 en 14 december!

  De opbrengst van deze loterij gaat naar het project 'Childrens Hygiene Program' van LiveBuild in Kameroen met als doel het voorkomen van onnodige kindersterfte door vervuild water.

  Dankzij onze partners hebben wij weer prachtige prijzen en er komen er elke dag nog meer bij.

  Voor maar €5,- doet u al mee en het is altijd prijs!

  Koop nu uw lot!

  Klik hier voor de prijzen die u kunt winnen!

  plus icon
 • 8 dec EARTH Coffee 2e Melange!

  EARTH Coffee 2e Melange!

  Tijdens de Horecava 2015, 12 t/m 15 Januari, zal de nieuwe EARTH Coffee blend worden gelanceerd!

  Deze biologische melange, met bonen uit Ethiopië en Colombia is vol van smaak met nuances van cacao en notig in de afdronk. Voornamelijk geschikt voor Lungo.

  Kom onze nieuwe melange proeven op de Horecava!

  plus icon
 • 8 dec Kaarten voor The Grand Ball!

  Kaarten voor The Grand Ball!

  Ga jij met het mooiste feest het nieuwe jaar in?

  Wil jij je oud&nieuw vieren bij de New Year's Eve Grand Ball Party van Hotel The Grand Amsterdam? 

  Dat kan!

  Wij geven namelijk 2 kaarten weg voor deze fantastische avond: Genieten van speciaal geselecteerde wijnen en bieren, luxe canapés en een Moët & Chandon Champagne toast om middernacht met niemand minder dan DJ Miss Sunny!

  JA! Ik wil kans maken op 2 kaarten voor New Year's Eve Grand Ball


  Dress code : Black tie / Studio 54
  10 p.m. - 3 a.m.

  Wil je verzekerd zijn van kaarten? Bestel ze dan hier

 • 17 nov Samenwerking EARTH Concepts en Drukzo

  Samenwerking EARTH Concepts en Drukzo

  Als horecaondernemer is het belangrijk dat je opvalt bij jouw klant. Hoe je dat doet? Met het drukwerk van Drukzo natuuurlijk! 50.000+ tevreden klanten gingen je voor en bestellen al hun drukwerk al bij Drukzo. Je hebt de keuze uit duizenden gratis ontwerpen speciaal voor jouw horecazaak, zodat je geen dure designer hoeft in te schakelen!

  Zonder moeite, Zo geregeld.

  Ga naar Drukzo.nl

 • 17 nov Rotterdamsche Horecaborrel

  Rotterdamsche Horecaborrel

  Bigger, Better, Back!

  Op zondag 30 November vindt de Rotterdamsche Horeca borrel plaats in de Cruise Terminal en jij kan daar bij zijn! Klik hier voor kaarten en info!

  plus icon
 • 17 nov World of Barista kiest voor EARTH Water!

  World of Barista kiest voor EARTH Water!

  World of Barista is gelokaliseerd op de Grote Markt in Groningen, waar je sinds September 2014 in de Espressobar in het Grand Theatre kan genieten van de heerlijke koffie bereid door gekwalificeerde en ervaren Baristi. Maar vanaf nu drink je bij World of Barista ook EARTH Water en EARTH Tea!

  “Maatschappelijk en duurzaam ondernemen is voor ons erg belangrijk. Juist dat zijn de redenen dat wij voor EARTH Water kiezen.” (Ulas Tarakci)  Lees verder...

  Klik hier voor info over de World of Barista Trainingen!
   

  plus icon
 • 7 nov Deel je foto's met EARTH Concepts!

  Deel je foto's met EARTH Concepts!

  EARTH Concepts  doet veel met Instagram, doet u mee?

  Deel je foto's met EARTH Water, EARTH Tea en EARTH Coffee via Instagram, Twitter en/of Facebook!

  Gebruik de hashtags :  #earthwater, #earthtea #earthcoffee en #youneverdrinkalone en je zult je eigen foto's ook snel weer tegenkomen via onze Instagram!

  Bekijk hier: EARTH Concepts Instagram

  Liever via de mail? Klik hier om foto's toe te voegen aan een mail naar EARTH Concepts.
  plus icon
 • 6 nov EARTH Water 18,9L Water cooler in samenwerking met Aqualight!

  EARTH Water 18,9L Water cooler in samenwerking met Aqualight!

  Voor op kantoor, op de werkvloer, in de showroom of wachterkamer.. of zelfs bij u thuis!

  Voor meer informatie over de EARTH Water 18,9L water cooler klik hier

 • 31 okt Kaarten Gastronomie

  Kaarten Gastronomie

  Ook een kijkje nemen op het culinaire evenement van het jaar? Dat kan!

  Op 10 & 11 November vindt de Gastronomie beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij deze nodigen wij u uit om langs te komen op de beurs.

  Klik hier voor het reserveren van kaarten voor Gastronomie*

  *Reserveren van kaarten kan tot donderdag 5 november.

 • 30 okt Aankondiging 73 nieuwe ambassadeurs

  Aankondiging 73 nieuwe ambassadeurs

  Het aantal artiesten dat EARTH Water opneemt in hun hospitality rider (wensenlijst) groeit en dat is natuurlijk fantastisch om te zien! Onze rider ambassadeurs wijzen de zalen, festivals en party-organisatoren op het feit dat ze op een eenvoudige manier kunnen bijdragen aan de oplossing voor het wereldwijde waterprobleem. Dit doen zij eenvoudig weg door EARTH Water in hun hospitaltiy rider (wensenlijst) op te nemen. EARTH Water staat namelijk 100% van de nettowinst af aan waterprojecten in Azië en Afrika en op deze manier wordt dit bericht door de artiesten gedeeld.

  Naast de 100 artiesten die de afgelopen 2 jaar EARTH Water in hun rider hebben opgenomen hebben wij sinds het Amsterdam Dance Event maarliefst 73 nieuwe ambassadeurs aan ons gebonden. Benieuwd wie? Lees HIER verder!

  plus icon
 • 29 okt Aftermovie Water & Wine

  Aftermovie Water & Wine

  De eerste editie van Water & Wine vond plaats op 16 Oktober tijdens ADE in de Koepelkerk van het Renaissance Hotel en was een enorm succes. EARTH Concepts bracht op die avond allerlei kopstukken uit de dance en horeca bij elkaar.

  Uiteraard is er ook bewegend beeld van de avond. Klik HIER om de aftermovie te bekijken!

  plus icon
 • 27 okt Home of Hope

  Home of Hope

  Wij zijn trots dat we met dit geweldige project mee doen!

  13 jaar geleden is Home of Hope begonnen met 5 kinderen, nu wonen er 98 kinderen en hebben 240 kinderen op Home of Hope een thuis gevonden. Ook worden 350 gehandicapten kinderen op Home of Hope geholpen.

  Klik verder voor het filmpje van Home of Hope!

  plus icon
 • 21 okt Nieuw personeel: Lars Kwekkeboom

  Nieuw personeel: Lars Kwekkeboom

  Helaas gaat collega Derk-Jan Pape ons na 2,5 jaar vanaf November verlaten. Wij wensen hem veel plezier en succes bij zijn nieuwe uitdaging! Lars Kwekkeboom, voormalig field sales manager bij Diageo, gaat de functie van Country-Manager vanaf 1 November vervullen!

 • 20 okt Opleiding voor loodgieters in Malawi

  Opleiding voor loodgieters in Malawi

  Het project van Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Miss EARTH Nederland en tevens ambassadrice van EARTH Concepts, zorgt voor een opleiding voor loodgieters in Malawi. Dit project word mede mogelijk gemaakt door Euro-Toques, Bagels & Beans Humana en EARTH Concepts. Dankzij dit initiatief zijn er inmiddels 40 mensen opgeleid tot loodgieter!

 • 18 okt Eerste editie Water&Wine; een groot succes

  Eerste editie Water&Wine; een groot succes

  De eerste editie van Water & Wine vond plaats op 16 Oktober tijdens ADE in de Koepelkerk van het Renaissance Hotel en was een enorm succes.
  Het aantal artiesten dat EARTH Water opneemt in hun hospitality rider (wensenlijst) groeit en dat is natuurlijk fantastisch om te zien! Tijdens de avond werd bekend gemaakt dat ambassadeurs ROOG en Ferri Somogyi volgend jaar een van onze projecten in Kameroen gaan bezoeken. Ook werd er een cheque van €45.000 overhandigd. Klik hier voor de foto's van deze prachtige avond.

 • 7 okt STEM op EARTH Water en EARTH Coffee voor ‘Beste Product van het Jaar!

  STEM op EARTH Water en EARTH Coffee voor ‘Beste Product van het Jaar!

  EARTH Water en EARTH Coffee doen mee aan ‘Beste Product van het Jaar’ en u kunt ons helpen deze mooie titel te ontvangen!

  Stemmen op EARTH Water, klik hier
  Stemmen op EARTH Coffee, klik hier

  plus icon
 • 29 sep EARTH Concepts project in nieuwe clip Chef'Special

  EARTH Concepts project in nieuwe clip Chef'Special

  Het afgelopen jaar hebben onze ambassadeurs Chef'Special samen met Henk en Patrick een van de waterprojecten in Kenia bezocht. Ze hebben met eigen ogen gezien dat er op 12 locaties geulen worden gegraven om in totaal een gebied van 266 km2 actief te vergroenen. Door geulen te graven en al het regenwater ondergronds te brengen, keert de vegetatie terug en wordt de kleine water cyclus verzadigd. De twaalf locaties zijn geselecteerd om in hun samenhang op de juiste plaats atmosferische koeling te creëren. En wel zodanig dat de regens het gehele gebied worden ingetrokken en gelijkmatiger zullen vallen in lichtere hoeveelheden tegelijk.

   

  plus icon
 • 26 sep EARTH Water bij winnaar Misset Koffie Top100

  EARTH Water bij winnaar Misset Koffie Top100

  Wij wisten natuurlijk dat er 2 horeca zaken met EARTH Coffee in de Misset Koffie Top 100 stonden, maar het is erg leuk om erachter te komen dat de winnaar Coffeelicious ook nog eens EARTH Water schenkt!!

  Wij willen ze graag feliciteren met deze mooie prijs en zijn trots dat EARTH Water geschonken wordt op deze mooie locatie! 

 • 23 sep Wendy-Kristy Hoogerbrugge start project in Malawi

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge start project in Malawi

  Tijdens Gastvrij Rotterdam hebben we onze ambassadrice Wendy Kristy Hoogerbrugge verrast. In samenwerking met Euro-Toques Nederland zorgen wij ervoor dat zij haar project in Malawi gaat starten! Over 2,5 week stapt Miss EARTH samen met Humana in het vliegtuig naar Afrika om ervoor te zorgen dat de eerste 40 studenten kunnen gaan studeren aan de loodgietersopleiding!

 • 18 sep Natuurrevolutie in het Hunzedal

  Natuurrevolutie in het Hunzedal

  Prachtig artikel in de Panda - WWF Magazine Herfst 2014 over de natuurrevolutie in het Hunzedal!

  Hoe dit is beinvloed en welke dieren een steentje bijdragen aan de kwaliteit van ons water lees je hier

  Bekijk hier het hele artikel

 • 15 sep EARTH Water in China!

  EARTH Water in China!

  Patrick de Nekker is gister terug gekomen uit China na het ontvangen van een donatie van €25.000 voor EARTH Water. EARTH Concepts steunt in samenwerking met de Modern Media Group watervoorzieningen in China voor onder andere gehandicapte kinderen.

  Tot nu toe heeft EARTH Concepts spullen gefaciliteerd aan 15 scholen en inrichtingen. We zijn erg trots dat er inmiddels 8726 kinderen schoon water hebben door onze projecten in China.

  De speciale verpakking is ontworpen door designer LIU Zhizhi.
  Meer info over EARTH Water in China volgt spoedig.

 • 10 sep Rider actie werkt bij Poppodium de Meester!

  Rider actie werkt bij Poppodium de Meester!

  Het is natuurlijk geweldig om te zien dat door onze ambassadeurs veel bedrijven in aanraking komen met EARTH Water. Bij het inmiddels ongelofelijk populaire 'Poppodium de Meester' in Almere zagen we dat er EARTH Water in huis is gehaald voor Chef Special!

   

  Artikel: De Meester 5 jaar het poppodium! Odeke de Jong, Dichtbijredacteur
 • 10 sep EARTH Coffee - EMJOY en 't Paviljoen in de Misset Koffie Top 100!

  EARTH Coffee - EMJOY en 't Paviljoen in de Misset Koffie Top 100!

  Lunchroom-coffee corner EMJOY in Putten en 't PAVILJOEN in Roosendaal staan met prachtige plekken in de Misset Koffie Top 100 met EARTH Coffee! Daar zijn wij natuurlijk erg trots op en feliciteren beide bedrijven met het behalen van deze mooie ranglijst!

 • 22 aug EARTH Concepts organiseert Rock and Run Vondelpark

  EARTH Concepts organiseert Rock and Run Vondelpark

  Op zondag 14 september is het Vondelpark Openluchttheather het decor van de 6e editie van de Rock and Run for Water die wij samen met YBBP organiseren. Beter kan niet: De mooiste hardlooplocatie van de hoofdstad waar we ook nog eens starten en finishen in een van de fijnste theaters van het land met een hele DIKKE line up! Zowel de Memphis Maniacs als BL3NDER debuteren tijdens de Rock and Run in het Vondelpark Openluchttheater.

  plus icon
 • 20 aug Meet & Greet de 33 cl!

  Meet & Greet de 33 cl!

  Daar is die dan eindelijk! Het nieuwste en tevens kleinste lid van de Earthwater familie: het 33 cl PET-flesje.
  De 33cl is vooralsnog alleen beschikbaar in Still.

 • 15 aug Samenwerking met The Fabulous Shaker Boys!

  Samenwerking met The Fabulous Shaker Boys!

  Vanaf heden zal EARTH water toegevoegd worden aan het assortiment van The Fabulous Shaker Boys!

   

  plus icon
 • 9 mei Binnenkort naast Water ook EARTH Coffee én Thee in de Ziggo Dome

  Binnenkort naast Water ook EARTH Coffee én Thee in de Ziggo Dome

  Koffiebranderij Mocca d’Or is een langdurige samenwerking aangegaan met de Ziggo Dome. Als aanvulling op het al aanwezige EARTH Water horecaconcept in de Ziggo Dome, is vanaf 1 mei de Member Club, dé zakelijke VIP club van Ziggo Dome, voorzien van het unieke MVO EARTH Coffee en EARTH Tea concept. Bij de shows van Robbie Williams konden de Members voor het eerst genieten van de eerlijke koffie en thee producten. Beide partijen hebben elkaar gevonden in de perfecte presentatie van ‘beleving’ en exclusieve concepten. 

  plus icon
 • 28 feb EARTH Concepts presenteert 5e editie Rock and Run for Water

  EARTH Concepts presenteert 5e editie Rock and Run for Water

  Na 3 succesvolle edities in Amsterdam en een heerlijke aftrap in Groningen organiseert EARTH Concepts samen met YBBP de 5e editie van de Rock and Run. Zet hem met een dik kruis in je agenda:

   

  plus icon