Quinten 909

Rechtstreeks vanuit Amsterdam, Quinten 909 is geen vreemde in de moderne clubscene. Zijn stijl is een brede mix variërend van Disco, Funk, Soul, Tech en Electro allemaal ondersteund door een pompende housebeat!

Quinten 909 is de resident DJ bij één van de hotste Clubs van Amsterdam: AIR. Samen met collega’s Rubix en Tettero weet hij altijd de sfeer te brengen tijdens CookieClub, AIR’s wekelijkse donderdagavond.

In het weekend reist hij van stad naar stad om iedereen die feelgood disco vibe te geven om ze zo weer de saaie week door te helpen. Vorig jaar speelde hij voor een uitverkochte Nouveau Casino in Parijs en Kamienology in Warschau, hij heeft gedraait in alle grote clubs in Amsterdam en zo ook op festivals zoals Mysteryland, Amsterdam Open AIR, Solad, Dance Valley, Loveland en Dirty Ditch festival. Quinten stond ook samen met Chuckie en A-trak op de officiële Mysteryland Afterparty.

Muziek
Maar zijn echte passie is produceren. Quinten heeft tracks gereleased op labels als GirlsLoveDJs Records en heeft remixes gedaan voor Spinnin Records, Eye Industries, EMI, en RoXour.

Zijn tracks krijgen support van namen zoals: Treasure Fingers, Miquel Campbell, DJ DLG, Don Diablo, Ridney, TEPR, Kissy Sell Out, Xinobi, Moullinex, Louis La Roche, The Phantoms Revenge, Cassian, Justin Faust, Zimmer, Patrick Alavi en nog veel meer.

Al met al een naam om in de gaten te houden en nu ook al zeker 1 om rekening mee te houden!