Soundskape

Een 4 koppige, frisse, jonge band; Soundskape. De 4 muzikanten leerden elkaar kennen in de multiculturele smeltcruise van Rotterdam. Veel culturen die het de stad maken die zij is. Iedere muzikant heeft een andere achtergrond en smaak van muziek. Zo heeft de groep verschillende invloeden maar vormen ze samen een divers geluid. In hun eigen nummers proberen zij uiteenlopende muziekgenres, varie?rend van soul, funk en rock, bij elkaar te brengen tot e?e?n eigen sound.

Muziek die een combinatie vormt van Skunk Anansie’s rock, de kracht van Anouk en een vleugje soul van Des'ree. Naast hun eigen nummers proberen ze met pakkende covers met een eigen draai eraan het publiek voor zich te winnen, zo hebben ze nummers van oa Blof en Stevie Wonder gespeeld. De band heeft op verschillende soorten podia gestaan. Bijvoorbeeld het Stadspodium van Rotterdam, maar ook cafe?s zoals de

Unie of Le Vagabond. Ook speelden ze midden op het Binnenwegplein, in Rotown in het kader van ‘Rotown College’ en Waterfront Rotterdam.

De band is nu bezig met het vernieuwen, uitbreiden en verbeteren van het repertoire met eigen nummers. Als het repertoire goed gevuld is met eigen muziek, denkt de band aan het opnemen van een EP. Ondertussen willen ze veel optreden om veel podiumervaring op te blijven doen en hun muziek aan mensen te laten horen, want het publiek veroveren en laten genieten van hun muziek staat voor Soundskape voorop.