Thyron

Een nieuw geluid is hier en klaar om alles over te nemen. Eén die de ondergrondse zalen, arena's en clubs van de hardstyle scene doet verbrijzelen. Zijn kenmerkende geluid is een combinatie van atmosferische, energieke en krachtige muziek, die samen zijn gevoegd tot een ‘in your face, hands in the air’ stijl.

Op jonge leeftijd begon Thyron met experimenteren met elektronische muziek. Hij raakte meteen verslaafd en besteden hele dagen in de studio. Zijn nieuwe en frisse ideeën bleven niet onopgemerkt.

In januari 2015 won hij de Harderstate Music Award als 'Talent van het jaar 2014’. Zijn geluid wordt tegenwoordig ondersteund door alle grote jongens zoals: B-Front, Digital Punk, Headhunterz, D-Block & S-te-Fanen Brennan Heart.

Zijn vaardigheden reiken verder dan produceren, hij is ook een hoogopgeleide DJ. Clubs of festivals, geen menigte is veilig voor de energie die hij ontketent! Zijn manier van verbinden met het publiek neemt hun mee op een intense reis, met maar één doel: ultieme tevredenheid!